آیا گتوند در مسیر توسعه است؟

ساخت وبلاگ


1396/11/12  منبع : ندای ایرانیان  کد خبر: 1072965
حسین ساقی*
ندای ایرانیان -پاسخ به این سوال که آیا گتوند در مسیر توسعه است یا خیر را از هر یک از شهروندان گتوندی که بپرسید به احتمال زیاد با پاسخی منفی روبرو خواهید شد.

از جمله مصادیق و توجیهاتی هم که احتمالا در این پاسخ از این افراد می شنوید اعم از بیکاری و نامناسب بودن درآمد مشاغل و یا حتی بدتر از آن کوچ اجباری بستگان و خویشان نزدیک بخاطر تامین معاش و کسب اندک مبلغی برای گذران زندگی خواهد بود.
اما این وسط چاره چیست؟
و اینکه گتوند اگر در مسیر توسعه نباشد چه باید کرد و یا اصولا چه کسی چه کاری باید انجام بدهد؟
شهرستان گتوند با حدود و ثغور مشخص و با ظرفیت های غنیِ موجود در این ناحیه بی گمان می باید به حد اعلا تری از توسعه یافتگی برسد البته اگر بتوان بدور از دیدگاه برخی افراد بدبین مسیر توسعه ای برای این منطقه تصور کرد!!!
البته ذکر این نکته هم دراینجا ضرورت دارد که این بد بینی و بی اعتمادی موجود در بین مردم قطعا به دلیل عدم کارایی و نبود اراده از سوی مسئولین و مرتبطین به امر تصمیم گیری می باشد که در جای خود نیاز به بحث فراوان دارد.
لیکن موضوع توسعه و نیاز به آن محقق نخواهد شد مگر اینکه مسیر گذار توسعه یاد شده را ابتدا روی کاغذ پیاده کرد و سپس و با اراده ای راسخ و یکدست از جانب مردم و مسئولین در جهت پایداری توسعه پیگیر بود.
بنابراین قطعا از اولویت دار ترین مکالمه ها و برنامه های مدیران شهری ، تمرکز همه جانبه بر برنامه های توسعه محور شهرستان و پای کار بودن همه توان موجود برای به سرانجام رساندن ملموس این برنامه ها باید باشد.
باری از آنجایی که یکی از شاخص های توسعه یافتگی ، توسعه اقتصادی هر منطقه است پس نیاز دارد تا با بکار گرفتن تمام ظرفیت های موجود بفکر برون رفت از رکود و ایجاد رونق اقتصادی حداقلی در این منطقه بود که این موضوع در مرحله نخست می باید نصب العین مسئولین و مدیران شهری و شهرستانی قرار گیرد تا با این رویکرد از تمام ظرفیت های موجود استفاده لازم برده شود.
شهر گتوند با توجه به ظرفیت های طبیعی و خدادادی خود و حُسن همجواری با مردمان نیک اندیش و سختکوش بخش عقیلی و نیز شهرهای جنت مکان و صالح شهر بی گمان می تواند جهت گذار از وضع موجود به سمت وضع مطلوب و در مسیر توسعه کل منطقه قدم های مثبتی بردارد هرچند که ویروس رکود بصورت اپیدمیک در سراسر استان و بلکه کل کشور گسترده است اما این موضوع بهیچ وجه نمی تواند توجیه کننده نداشتن نقشه راه توسعه منطقه ای و شهرستانی باشد.
لذا از جمله فعالیت های لازم برای حرکت به سمت رونقی حداقلی به منطقه می توان به موضوع تحریک عرضه و تقاضا بوسیله تسهیل حمل و نقل شهری و بین شهری اشاره کرد که احداث پل ارتباطی میان گتوند و بخش عقیلی در مرکز شهرگتوند میتواند امیدی دوباره برای ایجاد رونق در شهرستان را زنده کند که این موضوع تفکر ، تعمق و در نهایت اقدام و عمل مناسب از سوی مسئولین شهری را نیاز دارد.

دوری مردم از فعالیتهای سیاسی و اجتماعی...
ما را در سایت دوری مردم از فعالیتهای سیاسی و اجتماعی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : gotand بازدید : 76 تاريخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397 ساعت: 6:59